De FAATEDJ'S

DE   FAATEDJ's

Fout , Fouter, Foutst


 
 
 
 
 
 
 

 CONTACT

      

 

📱+32 0474 48 91 78

             

 ☏ +32 052 52 35 29

 

 ✉ info@feestdj-peter.be

 

 

 ⌂ Vondelstraat 47

         9280 Lebbeke

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie zijn de DE FAATEDJ'S ?Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij simpel!! ... Een uit het niets ontstane supertoffe en geweldig goede samenwerking  tussen FeestDj-Peter en collega Deejay/Presentator DJ PATJE.


Wat doen de FAATEDJ'S?


Zoals de inleidende naam al laat vermoeden verzorgen wij samen de muzikale ambiance (meestal een tikkeltje fout)...("moet kunnen"),en sfeer op tal van feesten en kleine Events. Uiteraard kunnen wij ook serieus zijn! En verzorgen wij met alle plezier

en onze gezamelijke passie voor muziek,de presentatie,alsook het PA gedeelte (geluid) en voorzien wij ook deze vlaamse toppertjes van een aangepast en bijhorend licht op Shows en optredens.

voor tal van vlaamse artiesten...hier een kleine greep van artiesten met wie wij heel graag werken en ....ja...een heel toffe samenwerking mee hebben:


Waarom zijn de FAATEDJ'S steeds met zen twee?


Om een lang verhaal kort te houden....het verzorgen van Shows en optredens vergt nu 

éénmaal een andere aanpak dan het pakweg verzorgen van feesten en Evenementen,en doen wij elk op onze eigen manier waar wij goed in zijn,namelijk: FeestDj-Peter bevindt achter de knopjes en de draaitafels...en zorgt voor de aanstekelijke muzikale sfeer op uw feest-of Event,terwijl DJ PATJE naast het Deejay'n een graag geziene en fantastische presentator is, en verwelkomd hij met zijn gevoel voor humor en spontane babbel alle artiesten.


 


Ziva
Ziva
Roy Miner
Roy Miner
Denise B
Denise B
Dirky
Dirky
Pascal Montelli
Pascal Montelli
Jay Thompson
Jay Thompson
 Jo Plezier
Jo Plezier