Nuttige adresjes

Schoonheidssalon Hakunamatata spa by coconails

 

 

 

Uzelf eens flink laten verwennen door de schoonheidsspecialisten van Hakunamatata Spa? Gwendoline ontvangt u met alle plezier,waar u doormiddel van een medische pedicure, spa-pedicure, spa-manicure, microblading, permanente make-up en nog een heleboel meer. Ook de plaatsing van duurzame gelnagels behoort tot de mogelijkheden. Dankzij al deze behandelingen zal u zich na uw bezoek niet alleen beter voelen, maar zal u ook schitteren en stralen als nooit tevoren.

 

 

 

 

 

Nuttige links

 

Uit ervaring weten we bij Feestdj-Peter dat bij het organiseren van een Feest,Party,het niet enkel draait om de locatie, muziek, e.d, maar ook het verwennen van lichaam en geest,een subliem kapsel of de perfecte haarsnit,een wondermooie make-up (al dan niet permanent),of een decoratieve aankleding van uw feestlocatie mag zeker aan dit lijstje niet ontbreken! Net daarom verwijzen wij u ook graag door naar de links van onze partners waarmee het voor FeestDj-Peter niet alleen fijn is om mee samen te werken,maar staan zij ook met de glimlach klaar om u als nieuwe klant te mogen begroeten,en u als klant voornamelijk een aangenaam en tevreden gevoel te bezorgen!  

 

 

 

 

 

 

"Kapsalon Headzup"

BORD-FEESTZAAL-1024x768
feestzaal-website-2-1024x768
54206190_2258570611025944_5748356569377013760_n

Brasserie - Feestzaal "De Sterre"

De Ballonsmid

 

De Ballonsmid is gefascineerd en gepassioneerd door de wereld van ballonnen. We werken rond ballondecoratie en alles wat daarmee te maken heeft: ballonkolommen, bogen, fotokaders, grote of kleine heliumopstellingen, verlichte ballons, ballonkostuums en andere kunstwerken.

 

Je kan ons contacteren voor trouwfeesten, babyborrels, verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden. Maar ook voor openingen, opendeurdagen of speciale acties in je bedrijf of zaak. Hiervoor hebben we steeds aparte aanbiedingen samen gesteld.

 

En we kunnen heel themagericht werken. Wil je iets voor kerst, Halloween, de soldenperiode, communie of lentefeest, babyborrel, ... Geen probleem.

 

Ballonsmid maakt van je ruimte een plek om U tegen te zeggen. Alles kan, alles mag en alles is bespreekbaar. We geven jullie advies, voorbeelden en bespreken de mogelijkheden. Uiteraard mogen jullie ook zelf ideeën aanreiken.

Mijn naam is Lien, gediplomeerde kapster met reeds meer dan 10 jaar ervaring.

Na vele jaren gewerkt te hebben als kapster, startte ik mijn eigen kapsalon te Lebbeke.

Mensen mooi maken is mijn passie, of je nu komt voor een brushing, een kleuring, een kindersnit, of een totale make-over met bijpassende make-up, ik zal steeds zorgen dat je met een glimlach naar buiten wandelt.

HAPPY PEOPLE = HAPPY HAIRDRESSER

 

HeadZ-Up kapsalon kent een gezellige sfeer waardoor je je volledig kan ontspannen en genieten van de aandacht

voor jouw wensen, een koffie, thee of frisdrank en natuurlijk een stralend nieuwe look!

Er is ook een leuk terras waar je tijdens wachten of het inwerken van de kleuring, kan genieten van

de zon, een drankje en een boekje

 


In het hartje van de Leiestreek ligt het mooie plaatsje en  luisterend naar de al even fonkelende naam "Bachte-Maria-Leerne".

Aan de voet en in de schaduw van het "Kasteel Van Ooidonck" baten "Marleen & Jan" Brasserie-Feestzaal "De Sterre uit". Wenst u even te pauzeren tijdens een fietstochtje in de Leiestreek,of wil u even genieten van een overheerlijk hapje en een drankje op het vernieuwde terras? "Marleen en Jan" verwelkomen u graag van harte en steeds met de glimlach. Hebt u weldra een feest in het verschiet,en wenst u te feesten in een rustig,gezellig en sfeeeriek kader? Dan is onze feestzaal zeker een aanrader,tevens verzorgen wij zelf de catering en staan "Marleen & Jan" garant voor een geslaagd en uitstekend cullinair feest!! 

 
 
 
 
 
 
 

        contact

📱+32 0474 48 91 78

             

 ☏ +32 052 52 35 29

 

 ✉ info@feestdj-peter.be

 

 

 ⌂ Vondelstraat 47

         9280 Lebbeke