Voorbeelden opneningsdansen

Openingsdansen:

Welk liedje kiezen we voor onze openingsdans? Voor veel verloofde paartjes is het een beslissing waar heel wat hoofdbrekens aan voorafgaan.

Toch wel een speciaal momentje tijdens jullie trouwdag: de openingsdans. Houden jullie het rustig met een romantische slow dance of hebben jullie danslessen gevolgd? En wordt het stijlvol of gaat het dak eraf met een door jullie ingestudeerde, hilarische choreografie?

Heb je samen een liedje waarbij je altijd aan elkaar denkt als je het hoort? Of waarop jullie voor het eerst gedanst hebben? Dan kun je ervoor kiezen om de feestavond te openen op dit lied van jullie samen. Maar heb je geen gezamenlijke lovesong en echt geen idee welk liedje je moet kiezen? Wij zetten alvast enkele link's met mogelijke ideetjes en prachtige lovesongs voor jullie openingsdans even voor jullie op een rijtje

 

Kiezen jullie voor een echte eyecatcher als openingsdans,en willen jullie alle aanwezigen met verstomming doen staan,of hebben jullie een choreografie in gedachte?....geen probleem! FeestDj-Peter mixt ook jullie voorkeursmuziek aan elkaar tot een spetterend geheel,wij zorgen voor de muziek,jullie voor de onvergetelijke opener van jullie huwelijksfeest. 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

        contact

📱+32 0474 48 91 78

             

 ☏ +32 052 52 35 29

 

 ✉ info@feestdj-peter.be

 

 

 ⌂ Vondelstraat 47

         9280 Lebbeke