werkwijze

 

Werkwijze

Een goede communicatie draagt bij tot een succesvol verloop van uw feest. Daar wij bij FEESTDJ-PETER een snelle behandeling ingeval van aanvraag tot boeking ,aanvraag voor een vijblijvende offerte,of welke vraag dan ook erg belangrijk vinden. Wordt u gegarandeerd en  binnen de "8u" door ons gecontacteerd !  Na bevestiging wordt er samen een datum,plaats en tijdstip afgeproken,waar er doormiddel van een  persoonlijke gesprek allerlei praktische zaken aangaande het feest worden besproken. De besprekingen aangaande uw feest,party' en of evenement,vinden bij voorkeur plaats bij de klant thuis. Wenst u dit liever niet? "Geen Probleem" ,u mag uiteraard zelf langskomen bij mij thuis,en of in geval van een verassingsfeest kunnen wij desnoods afspreken op een locatie naar uw keuze! Daar ik mijn Dj activiteit uitvoer als zelfstandige in bijberoep en Dj'n  voor mij een uit de hand gelopen hobby is, en om u als goede klant de beste service en kwaliteit te bieden! Hoeft het Dj'n  leuk te blijven en mag het uiteraard geen bandwerk worden. FEESTDJ-PETER is een éénmanszaak,dus sta ik zelf in voor de opmaak van de  overeenkomsten ,prijsoffertes en communicatie en afspraken naar de klanten en zaaluitbaters toe,eveneens zorg ik de dag van het feest zelf voor de plaatsing van de licht- en geluidsinstallatie en ben ik zelf ook de Dj van dienst  op uw feest.

 

 

 

 

 

1. Goede voorbereiding

--------------------------

Een goede voorbereiding is het halve werk, want op de dag van het feest moet alles goed gaan. Daarom bespreken we vooraf alle details over het verloop van het feest.

Alle afspraken worden keurig vastgelegd.

 

 

2. Draaien voor het publiek

-------------------------------

Draaien voor het publiek klinkt misschien gemakkelijk, maar dat is het niet. Daar niet iedereen de dezelfde muzieksmaak heeft is het zo dat elk publiek namelijk een andere formule nodig heeft voor een geslaagd feest.

 

Zeker als DJ is het belangrijk om die formule te kunnen vinden en draaien. Dat doe ik door:

 

In de voorbespreking de juiste vragen te stellen.

Goed te observeren en de sfeer aan te voelen.

Te luisteren naar de gasten en hun verzoeknummers.

Want voor een geslaagd feest, zijn deze drie dingen van belang: een gastvrije locatie, enthousiaste gasten en een DJ die voor het publiek draait

 

 

3. Back-up bij ziekte

------------------------

Grote zorgen als ik ziek ben? Nee, niet voor u, want als ik ziek ben zorg ik voor een back-up.

 

In de afgelopen 12 jaar ben ik nog niet zodanig ziek geweest dat ik écht niet kon draaien. Maar reeël gezien zou dit eens kunnen gebeuren en dan is het natuurlijk vervelend als u met de gebakken peren zit. Daarom heb ik een back-up plan bij ziekte. Daar ik eveneens adverteer op trouwfeestdj.be vindt ik steeds een van de vele collega Dj's met eeneenzelfde equivalent van mezelf om met alle plezier in mijn plaats jouw feest muzikaal te verzorgen en te entertainen

 

 

 

4. Afspeellijst

----------------

Tijdens het persoonlijk gesprek naar aanleiding van uw feest,mag u mij steeds een afspeellijst met uw persoonlijke muziekvoorkeur van een  circa 10 a 20 nummers bezorgen.

Aan de hand van deze afspeellijst verkrijg ik een beter inzicht,en is deze tevens de ideale leidraad voor het muzikale verloop de avond zelf.

Het spreekt dan ook voor zich dat de nummers op deze afspeellijst hoe dan ook aanbod komen,en zeker worden gedraaid!

 

 

 

5. Overeenkomst

-------------------

 

Waarom een overeenkomst? FeestDj-Peter is een professioneel All-roundDj! Daarom werken wij steeds met een keurig en correct opgemaakte overeenkomst,welke zowel door de klant als door mezelf ter goedkeuring wordt ondertekend! Deze overeenkomst geeft u de zekerheid dat de Dj zal aanwezig zijn op uw Feest,Fuif,en of Party! Zo bespaart u zichzelf en uw genodigden onaangename verassingen! Laat niets aan het toeval over,en ga  voor zekerheid!!"
6. Waar op letten bij de keuze van een Dj?

-----------------------------------------------


Kies een erkende Dj neemt, iemand die in het bezit is van een handelsregister en BTW nummer,alsook in orde is inzake SABAM!
Indien dit niet zo is, heeft u te maken met amateuristische,onbevoegde en vooral onervaren personen die u niet op voorhand kunnen zeggen of ze de avond van uw festiviteiten aanwezig zullen zijn.
Het risico hierbij is groot dat wanneer er controle is van politie of derden, de DJ meteen wordt meegenomen en zo het feest niet meer verder kan plaats vinden. 

Let er ook op dat alles contractueel wordt vastgelegd, zo kunnen er nadien of de avond zelf geen betwistingen ontstaan en verloopt alles volgens afspraak. 

Maak op voorhand kennis met de DJ die uw feest zal verzorgen en neem de nodige notities samen zoals:
openingsdans, spelletjes, bepaalde dansen, verzoeknummers, enz...
Zo kan de DJ er zich van voorzien de juiste muziek genres bij zich te hebben de avond van uw festiviteit(en). 

Stel de nodige vragen indien die er zouden zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 CONTACT

      

 

📱+32 0474 48 91 78

             

 ☏ +32 052 52 35 29

 

 ✉ info@feestdj-peter.be

 

 

 ⌂ Vondelstraat 47

         9280 Lebbeke